Tack för din bokning!

  • Det som händer nu är att vi ska godkänna er bokning. Ni bör få ett mail inom några dagar.
  • OBSERVERA! Vi hyr inte ut till fester arrangerat för och med ungdomar. Åldergräns för hyra av stugan är 25 år. Det är alltså inte tillåtet att tex en förälder hyr stugan och låter sitt barn under 25 år ha fest i stugan med sina kompisar. Isf måste föräldern vara med under hela tillställningen. Vi hyr enbart ut till städade arrangemang som firmafest, julbord, bröllop, dop, begravning, 50årskalas och så vidare. Lokalen är avsedd för max 50 personer samtidigt.
  • Efter godkänd bokning så skickar vi ett mail till er med betalningsuppgifter. Betala avgiften omgående och skicka kvittens på detta på samma mailadress vi svarat från.
  • Vi har tyvärr fått införa en tuff avbokningspolicy på grund utav för många avbokningar tätt in på aktuella hyrestillfället. Vi förlorar inkomst till föreningen på grund utav detta. Avbokar man några dagar innan så är chansen för oss att hyra ut till någon annan den dagen minimal.
  • Vi försöker hålla koll på alla bokningar löpande, men skulle ni mot förmodan inte blivit kontaktad inom en vecka ber vi er att maila till uffulricehamn@hotmail.com och påminna oss. Normalt sett får ni ett svar inom någon dag.